Ќе мораме да ве кремираме, за да не паѓаме во искушение врз гробовите да ви уринираме

17.10.2017 13:42
Ќе мораме да ве кремираме, за да не паѓаме во искушение врз гробовите да ви уринираме

 Ода на ВМРО-ДПМНЕ

Ќе мораме да ве кремираме
Да не паѓаме во искушение
Врз гробовите да ви уринираме.
15.10.17.


Пасворд

Го дознав пасвордот со кој утре ќе можете да ги минете стражите на вмро.

Кога ќе ве сопрат и ќе ви речат: „Нова ера лепа, сигурно тепа“, вие треба да ја извадите хеблата од ногавиците да го треснете стражарот по главата и да одговорите „тепа, тепа, глави цепа!“
14.10.17.


Порака до Стефче Јакимовски

Ти ќе наебеш независно од сексуалната ориентација на мафијата во Карпош. И Сестрите Кармелиќанки да се инсталираат во Општината, а не екипата на Стефан Богоев, и Култот на Подржикоњ да одржува паради по Карпош, а не ЛГБТ заедницата, ти ќе наебеш. Фати се отпозади и ќе видиш дека веќе ти е начукан, само што газот ти е широк, а чувствителноста намалена! Влезен ти е под таков агол што веќе никогаш нема да можеш да седнеш во фотелја. Само на тврдо. Скоту!
13.10.17.


Фосили

Катастрофата ќе ги фосилизира вмороните и тие ќе се претворат во трајни сведоштва за алката која била смртоносен вишок во еволуцијата на Македонија. Доколку победниците од СДСМ го одржуваат високиот притисок во атмосферата, неопходен за скаменување на животните што исчезнуваат, сеедно дали се диносауруси, творови или чипирани идиоти!
15.10.17.


Преродба на ВМРО-ДПМНЕ во десет точки

1. ВМРО-ДПМНЕ му се извинува на македонскиот народ и на граѓаните на Македонија за сите злосторства што им ги нанесе во текот на транзицијата, посебно низ концептот и вршењето на неприкосновената власт од 2006 година до 2017 година.

2. ВМРО-ДПМНЕ ќе ги прифати сите правни консеквенци во врска со злоделата што ги правеле нејзините членови, функционери или симпатизери, независно од рангот што го заземале кога тие злодела се вршеле.

3. ВМРО-ДПМНЕ ќе ги прифати сите консеквенци како правно лице во врска со злоделата што се вршени во време на нејзините мандати, често пати и во нејзино име.

4. ВМРО-ДПМНЕ го отстапува комплетниот движен и недвижен имот што е стекнат во криминалните операции на раководството врз грбот на граѓаните.

5. ВМРО-ДПМНЕ ја отстапува комплетната документација за која правосудните органи или истражувачи од друг ранг ќе пројават интерес, во функција на откривање и документирање на сите злодела и како непосредни акти и како идеја, идеологија, амбиент, цели.

6. ВМРО-ДПМНЕ прифаќа да се снимат повеќе филмски формати (игран, документарен филм, серија) за себе како историски, политички и културен феномен и во таа смисла ги отстапува сите свои архиви, имоти и други ресурси
7. ВМРО-ДПМНЕ го брише акронимот ВМРО од своето име затоа што тоа укажува на антимакедонската суштина на организацијата и на нејзината терористичка и револуционерна природа кои претставуваат тешка и неподнослива анахронија во денешно време.

8. ВМРО-ДПМНЕ го брише и акронимот ДПМНЕ од своето име зашто во себе ја содржи антидемократската и тоталитарна идејата за национално единство на етничка основа, што е директна платформа за внатрешни конфронтации, тортури и распаѓање, работи на кои сведочевме изминативе години.

9. ВМРО-ДПМНЕ со новото име ќе изготви нова програма на партијата во која од старата програма нема да остане ништо.

10. ВМРО-ДПМНЕ прифаќа на свој трошок и со свои луѓе да го демонтира срањето што под називот Скопје 2014 година му го подметна на граѓаните на оваа земја со идеја да ги претвори во кретени!

Постои ли вморон кој може да свика конгрес, во Солун, да речеме, на кој ќе се прочита и усвои овој меморандум?Таков вморон или вморонка би можеле да ја спасат партијата така што од убиец и злосторник ќе ја претворат во пристоен член на заедницата.

Ако има таква личност нека се јави на тел.0038972251466, луѓе сме, ќе се договориме.

17.10.17.

Слики: Свирачиња

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото