Ги наоѓам. Не знаете кај да барате.

09.11.2017 14:28
Ги наоѓам. Не знаете кај да барате.

Најнова колекција на еден од клучните македонски сатиричари.

Чао Николае

Гледам познат ми е

„Влатко, дој да читаш прес“

Бушони

Кај си бе, Сокол

Христо, Неџби и Зорба

Свирачот и пејачот

Она кога ќе претераш со алуминиум

Новата профилна слика на Кољо

Прочитана книга

Нова тетоважа

Оглас

Wrecking ball

Нова ера

Што виде Заев во затворот

 

Слични содржини

Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Уметност / Настан
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
Општество / Активизам / Графички Дизајн
Графички Дизајн
Графички Дизајн / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност

ОкоБоли главаВицФото