6 проблеми на модерното образование

22.11.17 12:14

Видео во кое се сумирани шесте најголеми проблеми и предизвици со кои се соочува модерниот образовен систем: вредности од индустриското време, недостиг на автономија, неавтентично учење...

Извор: Great Big Minds

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото