Долгови

23.11.2017 16:49

-Честитки! Добивте 100.000 евра на лото! Што ќе правите со парите?
-Па, ќе ги вратам долговите.
-А со другите?
-Е другите ќе почекаат...

Слични содржини

Виц
Виц

ОкоБоли главаВицФото