Шо да ти кажам (1)

25.11.17 13:30

Серија духовити илустрации кои си поигруваат со буквалната интерпретација и во кои луцидно се извртуваат фразите од македонскиот јазик.

Слични содржини

Графички Дизајн / Уметност
Книжевност / Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Уметност

ОкоБоли главаВицФото