Понатаму

07.12.2017 12:20

Шефот му се обраќа на потенцијалниот работник на интервју за работа:
-На почетокот ќе ви плаќаме 12 илјади, а понатаму повеќе.
-Во ред, ќе дојдам понатаму.

Слични содржини

Виц
Виц

ОкоБоли главаВицФото