Тринаесет „славни“ цитати од македонски учебници за високо образование

07.12.2017 13:40
Тринаесет „славни“ цитати од македонски учебници за високо образование

Заслужуваме подобро високо образование!

 


 
Акција: Кон образование без дискриминација: заложби за надминување на дискриминацијата во учебниците за високо образование
Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“

 

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн / Живот / Историја
Општество / Активизам / Графички Дизајн
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
Општество / Активизам / Графички Дизајн
Активизам / Графички Дизајн
Активизам / Графички Дизајн

ОкоБоли главаВицФото