Среќа

12.12.17 04:45

Извонреден краток анимиран филм на режисерот и илустратор Стив Катс, кој на сатиричен, по малку мрачен начин ги претставува апсурдите на модерното општество и начин на живот.

Happiness from Steve Cutts on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото