7TH AEON

19.12.17 11:26

7TH AEON е краток анимиран филм на режисерот Мадс Брони, кој со мрачен тон предупредува на можната иднина на човештвото - крај на хуманоста, емпатијата, физичките врски, кои се потиснати од сеприсутноста на технологијата и социјалните мрежи.

7TH AEON // ANIMATED SHORT FILM from Mads Broni on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото