Кај сте, бе, вмровки?!

20.12.2017 07:17
Кај сте, бе, вмровки?!

Добро, зошто ниту една жена не конкурира за челното место во ВМРО-ДПМНЕ?!

Што ѝ фали на Валентина Божиновска?

Кој може подлабоко и пооргазмички да го љуби „својот народ“, да го тера да мижи и мисли на Македонија додека патриотите го ебат!?

Или на Рангелова?

Кој може повеќе од неа да го задржи мермерното лице додека непријателот му ги чешка голите табани?!

Или со јазикот му влегува во десното уво!?

Силванева се испропатува жената, но не ја гледам меѓу претендентите.

Да нема, случајно, Кристијан, повеќе километри за Македонија во газот!

Да не носи Никола поѓон пудра!?

Што да се каже за Кара Ками Шева?

По што е Кара Ками Шева полоша од Антонијо!?

Обратно, јас мислам дека во сѐ е подобра.

Да речеме, има повеќе коса.

И заби.

А Елиза Бета!?

Добро, жената нема телефони, но што ќе му се на лидерот телефони?!

Никој не може да ја суреди најбогатата партија во Европа како што може Елиза Бета со помош на една единствена златна виза картичка на ВМРО-ДПМНЕ!

Конечно, зошто не ја земат лидерката на новата партија за демократско национално онанирање, таканаречената Сузана, што ѝ фали на Сузана!?

Извор: Фејсбук профилот на авторот
Слика: Александар Дојранлиев

Слични содржини

Став

ОкоБоли главаВицФото