Првата прегратка

22.12.17 05:15

Момче од Тајланд шета по улици и ги гали кучињата-скитници, сакајќи да им ја даде љубовта која никогаш не ја искусиле. Се разбира, многу од кучињата се двоумат и прво бегаат од него, но дури и „најтврдите“ меѓу нив завршуваат во неговата прегратка.

Извор: In the NOW

Слични содржини

Око
Фотографија / Екологија / Уметност / Око
Фотографија / Екологија / Око

ОкоБоли главаВицФото