Miguel + Francisca

13.01.2018 17:02

Да ми е да ја најдам таа жена

Која ти ја растурила душата

Па само парчиња љубев

Јас гривата би ја кубела нејна

И би ѝ ја стегнала гушата

Зошто курвата не те убила?!

Превод: Игор Исаковски

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото