Медицинскиот отпад што се гори во Дрисла е зголемен за шестпати во периодот 2000-2015!

15.01.2018 02:48
Медицинскиот отпад што се гори во Дрисла е зголемен за шетпати во периодот 2000-2015!

Извор: Рефлектор

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото