Дополнителна мотивација

25.01.18 04:27

На сите спортисти понекогаш им е потребна дополнителна мотивација за да остварат подобри резултати. Овие велосипедисти кои возат во Јужна Африка го добиваат тоа на сосема неочекуван начин.

ОкоБоли главаВицФото