КОНКУРС се бара УРЕДНИК / УРЕДНИЧКА за ОКНО / ТЕМПЛУМ

26.01.2018 21:12
КОНКУРС се бара УРЕДНИК/УРЕДНИЧКА на ОКНО / ТЕМПЛУМ

ЗA:
Пишување проекти, апликации, извештаи; пишување, уредување и преведување текстови.

Добредојдени се:

  • Организаторски способности (за промоции и други настани)
  • Комуникациски вештини (непосредни и преку писма)
  • Добра упатеност во социјалните медиуми
  • Талент и интерес за маркетинг и PR
  • Висока писменост

Пожелни се слични претходни работни искуства, познавањето јазици и возачка дозвола.

Важна забелешка:

РАБОТАТА ЌЕ СЕ ИЗВРШУВА ОД ДОМА

Конкурсот е отворен до 10.02.18.

Започнувањето на работата е од 01.03.18.

Кратките мотивациски писма и биографиите се испраќаат на следнава адреса:

oknorabota@gmail.com

Слични содржини

Книжевност / Живот

ОкоБоли главаВицФото