Зошто Грујокио толку мрази жени (и други монтажи)

01.02.2018 15:39
Зошто Грујокио толку мрази жени (и други монтажи)

Меѓу „монтажерите на атракции“ почна да се издвојува ново име, СЕИР...

Зошто Грујокио толку мрази жени

Што му порачуваат студентките на психопаторот

Нова ера, нови можности.

Се угуши и Грујо од воздухов.

5 Приоритетите на #Грујокио

Поздрави од Џорче!

ВМРО-ДПМНОЖВОГРБ

Виц на неделата, Не бил чесен, туку почесен.

Влатче „Клатиглавче“ има нешто да ви каже.

Честито нека му е вработувањето на Миле Јанакиески во Пелистерка

И кучињата знаат да препознаат трупец

Прашање на време беше.

Наравоучение, Не се шегувај со зајаци и не ги тегни за уши!

Реакцијата на Тони Шанац откако дознава дека го избрале за член на ИК на ВМРО-ДРПМНЕ

Се врти тркалцето, самиот си кажа дека сега вртат глава кога ќе го сретнат #тажно

Автопат Силвана Бонева

Ќофте за вмровци

Уште малку и на дрва ќе паркираат.

Хорхе им даде поддршка на „Заебничка Македонија“.

Она кога си луд и по баскет

Fire and Fury

Од Космос

Шерувајте, за да се најде побргу Лоретa

Слични содржини

Општество / Активизам / Графички Дизајн
Графички Дизајн
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
нема
Активизам / Уметност
Општество / Активизам / Балкан / Теорија
Општество / Активизам / Живот / Филм

ОкоБоли главаВицФото