Томислав Вречар - концерт

05.02.18 03:42

Концерт на словенечкиот музичар, поет и мултимедијален уметник Томислав Вречар (a.k.a. Сома Арсен), одржан на второто издание на скопскиот книжевен фестивал Друга приказна на 9 септември 2017.

Слични содржини

Музика / Око
Книжевност / Музика / Око
Музика / Око
Музика / Око / Музички спотови
Музика / Око / Музички спотови

ОкоБоли главаВицФото