Проекција на музичкиот документарен филм „Свет без граници“

08.02.2018 12:06
Проекција на музичкиот документарен филм „Свет без граници“

На 9 февруари (петок), во Центарот за култура „Иљо Антевски -Смок“ ќе се одржи премиерна проекција на музичкиот документарен филм „Свет без граници“ за македонскиот поп-рок состав „Легенда“.

Учествуваат: Кокан Данајлоски, Ена Веко, Влатко Мишески, Александар Јовановски, Игор Бачоски, Драгиша Лекоски, Живорад Сарџоски, Евдокија Данајлоска, Александар Михајловски, Драги Неделчевски.

Сценарио и режија: Билјана Билбилоска, Глигор Кондовски
Камера: Александар Стојановски - Цули, Монтажа: Глигор Кондовски. Цена на влезницата за пемиерата е 150 денари. 

 

Слични содржини

Книжевност / Култура
Култура / Око / Историја

ОкоБоли главаВицФото