Младите девојки

16.02.2018 14:18

Заборави ги сите искуства што го вклучуваат сепнувањето.
И сè во врска со камерната музика.
Музеите во дождливите неделни попладниња, итн.
Старите мајстори. Сето тоа.
Заборави ги младите девојки. Потруди се и заборави ги.
Младите девојки. И сето тоа.

Превод: П. В.

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото