Петокраки (11)

21.02.2018 18:59
Петокраки (11)

По повод 170 годишнината од Комунистичкиот манифест...

Слични содржини

Графички Дизајн / Уметност / Музика / Историја
Графички Дизајн / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
Општество / Графички Дизајн / Историја
Графички Дизајн / Карикатури
Графички Дизајн / Живот / Уметност
Живот / Уметност / Историја

ОкоБоли главаВицФото