Ствар за плачење

23.02.2018 20:15

Бев осетлива на момчињата. Неподносливо е да се раѓаат нежни, само за да ги истурпијаат врз камењата на општеството, на кое му се потребни војници за грубоста, лагата, насилството, за да им ишмукаат сè. Не сакав да останам во таков свет. Викав: оставете ги момчињата на мир!

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото