Не е шега: промоција и концерт

09.04.2018 12:13
Не е шега: промоција и концерт

Десетдневниот мултимедијален настан „Не е шега: дискриминација и цензура“, соработка на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип, Музеј на Македонија и Дебатно кино Контра Кадар Скопје завршува утре (10 април) со промоција на публикацијата чии уредници се доц. д-р Ана Никодиновска Крстевска и вон.проф. м-р Јана Јакимовска и џез концерт на студентите на проф. Тони Китановски.

Програма:

20:00 Кино сала на Музеј на Македонија
Промоција на публикација НЕ Е ШЕГА: ДИСКРИМИНАЦИЈА И ЦЕНЗУРА
Уредници: доц. д-р Ана Никодиновска Крстевска и вон. проф. м-р Јана Јакимовска
Промотор: доц. д-р Ана Никодиновска Крстевска

21:00 Кино сала на Музеј на Македонија
Џез концерт на студентите на Музичка академија при УГД Штип под раководство на проф. Тони Китановски

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото