Прекривање расистички тетоважи

29.04.2018 19:06
Прекривање расистички тетоважи

Дејвид Катлип (David Cutlip) од Southside Tattoo го брише расизмот, тетоважа по тетоважа. Обезбедувајќи бесплатно прекривање за луѓе со расистички тетоважи и оние поврзани со банди, тој ја претвора омразата во надеж. Така им овозможува на своите клиенти да бидат послободни да живеат нормален живот - без страв од дискриминација на работа и дома.

 

 Извор: BuzzFeed News

 

Слични содржини

Око
Живот / Око
Живот / Око
Свет / Живот / Око

ОкоБоли главаВицФото