Фестивал на цвеќето во Скопје

17.05.2018 12:21
Фестивал на цвеќето во Скопје

Во Градскиот парк во Скопје, во тек на месец мај се одржува фестивал на цвеќето.

 Петтиот Скопски цветен фестивал кој е под покровителство на Град Скопје, а во организација на ЈП „Паркови и зеленило” се одржува во Градскиот парк во Скопје, под мотото „Во боите на виножитото”.

Фотографии: Киро Попов

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото