Кина во 1928 година

19.06.2018 19:24
Кина во 1928 година

Погледнете го овој филм насловен „Кина и Кинезите“ снимен во 1928 година, во продукција на Исак О. Упам од Калифорнија, кој го документира животот во Кина во текот на третата деценија на минатиот век.

Извор: travelfilmarchive.com

Слични содржини

Филм / Око / Историја
Филм / Око / Историја
Активизам / Филм / Око
Фотографија / Филм / Историја

ОкоБоли главаВицФото