Омилените музички артисти на повеќе познати личности

15.07.2018 12:39

Елизабета Прва ги слуша „Queen“.
Гаврило Принцип ги слуша „Death in June“.
Че Гевара ги слуша „Rage Against the Machine“.
Мао Це-Тунг ја слуша Chinawoman.
Џорџ Вашингтон ги слуша „Freemasons“.
Нострадамус ги слуша „Psychic TV“.
Седумте величествени ги слушаат „Avenged Sevenfold“.
Исус Христос ги слуша „Stoned Jesus“.
Светото Тројство ги слушаат „Trio“.
Трите Грации ги слушаат „Three Days Grace“.
Трите Прасиња ги слушаат „3 Doors Down“.
Никола Тесла ги слуша „Kraftwerk“.
Марија и Пјер Кири ги слушаат „My Chemical Romance“.
Бренштед и Лори ги слушаат „The Chemical Brothers“.
Чајковски ги слуша „Swans“.
Шекспир ги слуша „This Mortal Coil“.
Кафка ги слуша „Gregor Samsa“.
Моцарт и Сталоне го слушаат Рамбо Амадеус.
Монро и Чарли го слушаат Marilyn Manson.
Џек Мевосек ги слуша „Whitechapel“.
Армин Мајвес ги слуша „Cannibal Corpse“.
Џејми Оливер ги слуша „Red Hot Chili Peppers“.
Тарзан и Чита ги слушаат „Gorillaz“.
Форест Гамп ги слуша „Run DMC“.
Хари Потер го слуша Owl City.
Тинки Винки ги слуша „Deep Purple“.
Лала ги слуша „Yello“.
По ги слуша „Red Snapper“
Дипси и лиле поповска ги слушаат „Green Day“.
коце трајановски ги слуша „If These Trees Could Talk“.
Коце-Металец ги слуша „Metallica“.
Анте Готовина го слуша Џони Кеш.
Јосип Краш и Краш Бандикут го слушаат DJ Krush.
Но, никој не го слуша напорниот глас
на професоркава по македонски која
уморува сѐ околу себе со нејзиното
предавање за звучни стилски фигури.

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото