Кога пушам на терасата…

21.07.2018 12:53
!Виц икона

Кога пушам на терасата, никогаш не го фрлам отпушокот надвор. Се плашам дека ветрот ќе го дувне на нечија тераса, ќе се запали нешто, ќе им експлодира плинската боца што ја чуваат надвор, ќе настане пожар, ќе загинат луѓе, ќе започне истрага, ќе дознаат дека сум јас, ќе ме даваат на телевизија и мама ќе дознае дека пушам!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото