Кога луѓето владееја со Земјата

15.09.10 11:52

Еден поглед одблизу во човечката машинерија и нејзината зависност од консумирање. „Ако продолжиме вака, човекот ќе ги атрофира сите екстремитети освен прстот со кој ги притиска копчињата“, еднаш изјавил Френк Лојд Рајт.

Автор на оваа исклучителна анимација е Британецот Стефан Онг.

Your browser is not able to display this multimedia content.


Слични содржини

Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото