Забрането пливање?

13.08.2018 12:58
Забрането пливање?

Низ светот на различни локации може да се најдат некои од најубавите и најневеројатни морски плажи и езера во кои можете да пливате, но покрај нив се наоѓаат и некои од неспоредливо најбавите, но истовремено и најопасните водни површини од кои подобро да се држите подалеку! Погледнете некои од нив на следното видео. 

Извор: Trend Central

Слични содржини

Свет / Живот / Уживање
Свет / Око
Свет / Око / Историја
Активизам / Свет / Уметност / Око
Свет / Уметност / Око

ОкоБоли главаВицФото