Страв од пишување

15.08.2018 13:47
Страв од пишување

Погледнете го овој извадок од документарниот филм „Дерида“ од 2002 година во кој прочуениот француски филозоф зборува за својот однос кон деконструкцијата и стравот од пишувањето. 

 

Слични содржини

Филм / Око / Историја
Психологија / Теорија / Око
Филм / Око / Историја
Психологија / Теорија / Око

ОкоБоли главаВицФото