Човек бучи дур е див

06.09.2018 15:30
Човек бучи дур е див

...„Џабе цел муабет коа нема кравна држава“, и уште 11 други ингениозни цртежи... 

Слични содржини

Графички Дизајн / Уметност
Графички Дизајн / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Книжевност / Стрип / Уметност
Графички Дизајн / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Живот / Уметност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност

ОкоБоли главаВицФото