Третиот ден на фестивалот Друга приказна #3

10.09.18 13:35

Јелена Белиќ има свој фото поглед на третиот ден на книжевниот фестивал Друга приказна 018.

 

Друга приказна

 

Слични содржини

Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Култура / Настан

ОкоБоли главаВицФото