Друга приказна #3 низ триесет фотографии

11.09.2018 13:40
Друга приказна #3 низ триесет фотографии

Талентираната млада фотографка понуди прекрасен поглед на штотуку завршениот книжевен фестивал...


Друга приказна #3 се случи во Скопје, во Музејот на современа уметност, од 6 до 9 септември 2018.

Избор на фотографиите: Никола Гелевски

Слични содржини

Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Култура / Настан
Фотографија / Живот / Спорт / Настан

ОкоБоли главаВицФото