Првиот ден на фестивалот Друга приказна 018

12.09.18 01:12

Еден од најдобрите македонски фотографи, Драги Неделчевски, исто така (како и сјајните Јелена Белиќ и Ванчо Џамбаски) присуствуваше на книжевниот фестивал Друга приказна.

Ова е неговиот запис од првиот ден на Фестивалот...

Друга приказна. 

 

Слични содржини

Фото
Фотографија

ОкоБоли главаВицФото