Имам гланц нови спомени. Сакаш да ги делиме?

09.10.2018 02:16
Имам гланц нови спомени. Сакаш да ги делиме?

Учествуваат: Тања Аждаја и Брадестиот Џо


Тања Аждаја
Имам гланц нови спомени. Сакаш да ги делиме?


Брадестиот Џо

Не можам, треба да ги средувам впечатоците.


Тања Аждаја
Шо ќе ти впечаток, земи остави го на некој друг.


Брадестиот Џо
Кога е кај друг, треба да правам факсимило за драго.


Тања Аждаја
Не бе, само пренеси му го од мене поздраво за готово.
И кажи му: ќе го чувам ко цркната во очите.Цртеж (на текст на Аждаја): Брадестиот Џо

 

Слични содржини

Книжевност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото