„Хашиш“

12.10.18 11:43

Рекламен видео клип за стрипот „Хашиш" седма книга во стрип едицијата „Лифт". Автор на клипот и на стрипот е Ѓорѓе Јовановиќ; текстот е на Анри Мишо, според четвртото поглавје (Le chanvre indien /Индиски коноп/), од неговата книга Miserable miracle (Мизерно чудо).

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото