Гоце Димитриевски (1986-2018)

15.10.2018 11:32
Гоце Димитриевски (1986-2018

Гоце Димитриевски (1986-2018). Фото група „Чкрап!“ од Тетово. Неколку негови фотографии...

Фотографии: Гоце Димитриевски

Слични содржини

Фотографија / Живот / Уметност
Јавни Простори / Фотографија / Живот
Фотографија / Живот / Спорт / Настан
Фотографија / Живот / Уметност
Фотографија / Психологија / Живот / Уметност

ОкоБоли главаВицФото