Десертот доаѓа по вечерата

23.10.18 00:28

Погледнете го видеото од серијалот „Joseph's Machines“, се разбира дека овде не се работи за десертот, или за бебето или компјутерот. 

Тука станува збор за мало шоу на совршен тајминг во кое се слави фантазијата и детската љубопитност како почеток на секој изум.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото