ФАШИЗАМ ВО КУСИ ПАНТАЛОНИ

25.10.2018 16:31
ФАШИЗАМ ВО КУСИ ПАНТАЛОНИ

Груевизмот е чист фашизам: една авторитарна, преродбеничка, клептократска, капиталистичка партиска држава, што за среќа остана во куси панталони.

ПрилогГолемина
во куси панталони.pdf2.12 MB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото