Унгарска рапсодија

15.11.18 13:10

Со оглед на зголемениот интерес за Унгарија, да се потсетиме на изведбата на Том и Џери на „Унгарска рапсодија“ бр. 2 од Франц Лист.

Секоја сличност со вистински настани и личности е случајна.

Извор: Youtube

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото