Цртежи: Горан Стефановски и Шекспир

29.11.2018 01:35
Цртежи: Горан Стефановски и Шекспир

Пред некоја година ѝ викам на Александра:

„Си забележала ли дека Горан како што старее сè повеќе заличува на Шекспир, и физички."

Пробував да ја нацртам таа моја забелешка.

Ти Благодарам Горан што постоеше таков каков што си.

Цртежи: Александар Иванов

Слични содржини

Графички Дизајн / Уметност
Графички Дизајн / Стрип / Уметност

ОкоБоли главаВицФото