„Најдобар пријател“

30.11.18 13:41

Анимираниот филм „Најдобар пријател“, е дело на петмина дипломци на школата за анимација GOBELINS во Париз и добитник на наградата за најдобар студентски анимиран филм за 2018 во Торино.

Во блиска иднина луѓето ќе може да се напијат таблета против осаменост...

 

Извор: Youtube

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото