Симона Спировска за Скопје

15.12.18 03:53

Секој следен градоначалник смее да си дозволи да рече дека проблемите се наследени од претходните градоначалници, но тоа не е решение, вели актерката Симона Спировска во влогот на ResPublica.

Нејзиниот коментар за состојбите во градот накратко гласи: Скопје страда од постојано префрлање на топката.Извор: ResPublica

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото