Толку се сконцентрирав што екстрактот од мене пак е јас

14.01.2019 02:09
Толку се сконцентрирав што екстрактот од мене пак е јас

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја, Иво Антов, Сашо Поповски, Немања Трајковиќ , Брадестиот Џо и Горан Танчевски.


Тања Аждаја
Толку се сконцентрирав што екстрактот од мене пак е јас.


Иво Антов
Незаситен раствор.


Тања Аждаја
Ненаситен створ.


Сашо Поповски
Напиј се вода.


Тања Аждаја
Да, со водата сме растворени еден за друг.


Иво Антов
Стварање растварање.


Тања Аждаја

Стварност на растварање.


Немања Трајковиќ
Есенциција.


Тања Аждаја
Есенцијанид.


Брадестиот Џо
Сублиматна посла.


Горан Танчевски
Понатамошна концентрација води кон Аждаја во прав. За употреба само додај вода.


 

Слични содржини

Книжевност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото