Остров

14.01.19 02:51

Илустраторот и аниматор Роберт Лубе (Robert Löbel) од Берлин и режисерот Макс Мортл (Max Mörtl) од Хамбург го креираа необичниот остров на кој живеат чудесни суштества.

Секое од нив е надарено со различни вештини за нови форми на комуникација. Краткиот анимиран филм „Остров“ (Island) е селектиран на осум филсми фестивали. Извор: www.booooooom.com

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото