„Pussy“

15.01.19 01:40

Младата полска режисерка Рената Гасиоровска (Renata Gąsiorowska) заедно со аниматорката Агњешка Борова (Agnieszka Borowa) во краткиот еротски и комичен анимиран филм „Pussy“ се занимаваат со сексуалното ослободување.

Една девојка ја поминува вечерта сама дома и решава да се посвети на своето задоволство, но работите не одат според планираното...

Филмот е во продукција на Школата за анимиран филм во Лоѓ, бил дел од официјалната селекција на фестивалот Санденс и има освоено десетина награди на престижни филмски фестивали. Извор: Vimeo

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото