Бахус

23.01.19 04:27

Краткиот анимиран филм „Бахус“ на режисерката Rikke Alma Krogshave Planeta, зборува за една млада жена уморна од својот живот.

Нејзиното секојдневие е ограничено од бројните норми и очекувања, а социјалните мрежи ја заменија човечката интеракција. Еден ден таа го среќава Бахус, харизматична фигура кој ја води во својот сензуален и шарен свет, каде таа ги истражува своите најдлабоко скриени желби.
Извор: Vimeo

 

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото