Имам даљинско ама ништо не ми мења

05.02.2019 04:03
Имам даљинско ама ништо не ми мења

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја, Јосиф Јаневски, Александар Ристовски, Сашко Палески и Гриша Смугрески.


Тања Аждаја
Имам даљинско ама ништо не ми мења.


Јосиф Јаневски
Инфра редот не ти е во ред.


Александар Ристовски
Можда даљинското ти фаќа само од блиску.


Тања Аждаја
Ќе му ставам кликер, може ќе му фаќа.


Јосиф Јаневски
Фаќало нефаќало нему исто му се фаќа.


Тања Аждаја
Група даљински доаѓаат на сцена и почнуваат:
Ми мењамо дан за ноч, ми мењамо ноч за дан....


Сашко Палески
А шо ќе ти смени и да ти мења?


Гриша Смугрески
А што сакаш да ти мења?


Слики: Adhika Rahmani

 

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото