Чуда

11.02.2019 20:03

Евтини чуда
три динари парче
човекојадци и бродоломци
облакодери
исчезнати острови
не давам ни грош
доволно е
да замижам на едно око
да погледнам низ прстите
да се завртам со главата удолу
и ќе ви откријам еден свет
што е многу почуден
од сè што вие знаете

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото