Ацо Хакерот

15.02.2019 16:37
!Виц икона

Еден селски пијаница го нарекуваат Ацо Хакерот, бидејќи на целото село му ја избришал кредитната историја...
(ја украл тетратката со рецки од гранапот)

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото